De hulpverlening in Berkendaal

Beschrijving van de baan hulpverlening.

De hulpverleners baan bestaat uit 2 uitdagende groepen, de Ambulance en de Brandweer.
Elke sollicitant krijgt bij ons de keuze wat hij/zij in haar toekomst wilt bereiken, de administratieve, leidinggevende of specialistische kant.

AMBULANCE

Ga met spoed ter plaatste naar mensen die hulp nodig hebben op meerdere vlakken, van kleine verwondingen tot mentale problemen. We hebben een tal van specialisaties en trainingen die elke hulpverlener kan voltooien indien hij/zij daarvoor geschikt is daarbij horen natuurlijk ook een garage vol aan voertuigen! Een Apotheker is ook van toepassing voor het verkopen van medicatie en andere verzorgingsmiddelen.


BRANDWEER

Deze groep kan je aanschouwen als een beloning vanuit de leidinggevende(n) van de baan, je kan hier snel voor worden aangesteld als jij vaak je best doet en een meerwaarde vormt voor het team. Hierbij kom je in aanraking met knellingen, branden en de veiligheid van de medeburgers en collega’s.

De brandweer van Berkendaal heeft heel wat verschillende taken gedurende hun werkdagen, meestal zijn ze druk met brandbestrijden maar met hun medische opleiding kunnen zij ook de ambulance ondersteunen waar nodig. Een auto ongeval, een beklemming, een kat in de boom de brandweer kan het allemaal.

INTERESSE?

Solliciteer nu voor de leukste baan van Berkendaal en wordt lid van een hechte familie!